Fotbollsresor Italien

Fotboll i Italien

Planerar du att åka till Italien för att se på fotboll? Nedan visar vi de hetaste lagen som du kan boka fotbollsbiljett för. Här får du tips och och vägledningsguide i ditt sökande efter fotbollsbiljetter till din fotbollsresa i Italien. Nedanstående lag är de största och information kommer att kompleteras efter hand med tips på hur man får tag på biljetter till lagens hemmamatcher i italienska Serie A.

Mer generella tips för att få tag på fotbollsbiljetter på din fotbollsresa finns att läsa under sidan fotbollsresor där du även kan hitta exempel på leverantörer som tillhandahåller fotbollsresor.

AC Milan

Storklubben AC Milan i Milano spelar på San Siro stadion. Biljetter till AC Milans hemmamatcher köps på plats för mellan 11-270 Euro beroende på motstånd och plats i arenan. Ett annat allternativ är att ta kontakt med Milan Club Gunnar Nordahl Svezia. Om du planerar att resa till Milano för att se Zlatan Ibrahimovic i Milan så rekommenderas Resguide Milano om fotboll i Milan.

FC Inter

Liksom AC Milan spelar FC Inter på San Siro stadion i Milano. Biljetter kan köpas utanför stadion i biljettkassorna. Oftast finns det platser i denna jättegryta, med undantag för derbymatcherna mot AC Milan då man bör vara ute i god tid för att få tag i en matchbiljett. Ett annat allternativ är att boka biljetter genom Inters svenska supporterklubb (Nerazzurri Svedesi) som varje år även gör resor till Inters matcher.

OBS! Om du åker till Milano för att se på fotboll med Inter eller Milano så får du inte missa MyGuides reseguider och informationssida om Milano.

Fiorentina

Res till Firenze för att se Fiorentina spela fotboll på Artemio Franchi stadion och passa samtidigt att se dig runt i Toscana. Biljetter till Fiorentina matcher kan köpas direkt vid arenan alternativt bokas via Piazza Repubblic. Om man vill boka fotbolls biljetten till för att på så sätt ha hela sin fotbolls resa klar till matchen innan man åker ner till Italien kan man göra detta via nätet på www.listicket.it.

Roma

Res till härliga Rom och se Roma spela fotboll. Vill du få tag på biljetter till din fotbolls resa i Rom så rekommenderas att köpa biljetterna på plats. Lottomatica märkta butiker har oftast biljetter till försäljning till Romas hemma matcher på Stadio Olimpico Roma i Serie A. Vill man boka i förväg kan man alltid boka en fotbollspaket av någon fotbolls rese aktörerna här.
Även Lazio spelar sina hemmamatcher i fotboll på Stadio Olimpico Roma

Sampdoria

Sampdoria är klubben från kuststaden Genua i Italien. Vill du passa på att bo nära havet och se fotboll i toppklass kan du resa hit och se på fotboll. Gör du din fotbolls resa till Genua för att se sampdoria så gör du det på Stadio Luigi Ferraris, som har plats för cirka 40 000 åskådare.

Ett gemensamt tips när man bokar biljetter till matcher i den italienska ligan är att ta en titt på Svenskafans och respektive lagets avdelning på sidan under italien sektionen för fotboll, Där kan du få bra tips av tidigare resenärer på hur du enklast köper fotbolls biljetter till lagets hemmamatch. Och om man vill boka biljetter till populära fotbollsmatcher så bör man vara ute i god tid. Vill du boka en billig fotbolls biljett till matcherna i Italienska Serie A så rekommenderas det att köpa biljetterna på plats för att undvika överpriser.

Boka Fotbolls biljetter till italienska matcher på nätet

OBS! Var noggrann med att inte köpa svarta biljetter, detta kan leda till att din dröm går i kras.

Senast ändrad: söndag 29 augusti 2010

Boka resor och hotell

Supersaver
Travelstart

lördag 26 september 2015

MyGuide på Twitter

MyGuide på Twitter.
Följ myguideseMyGuidese Twitter.

torsdag 22 april 2010

Resnytt

MyGuide kan nu stolt presentera de sensaste resenyheterna direkt på MyGuide. Genom ett partnerprogram tillsammans med MyNewsdesk.

fredag 04 december 2009

Resa Prag

Tid att resa till vackra Prag. Här hittar du information inför din resa till Prag.

Läs mer: Resa Prag.

tisdag 06 maj 2008

Boka skidresa

Vintern närmar sig med stormsteg och skidresan lockar många. Med SAS kan du boka flyg billigt till din skidresa.

onsdag 12 december 2007

Boka fotbollsresa

Fotbollen i Europa drar in på den andra halvan av säsongen. Här hittar du information inför din fotbollsresa.

Fotbollsresa England
Fotbollsresa Spanien
Fotbollsresa Italien

söndag 09 december 2007

Blogg om resor

Besök resebloggen och få de senaste reseerbjudandena.

måndag 15 oktober 2007