Fotbollsresor

Fotbollsresa i europa

Här hittar du vägledning för att köpa fotbollsresor och biljetter till fotbolls matcherna i de stora fotbolls ligorna ute i Europa.

Nu drar det snart ihop sig för den sista delen av seriespelet i alla de stora fotbolls ligorna ute i Europa. Den engelska ligan Premier League kör på för fullt med topplag som Chelsea och Manchester United, men den spanska ligan primera divsion med Barcelona och Real Madrid är det fullt drag i toppstriden för att vinna ligan. Sedan får man inte glömma den heta Italienska ligan och Serie A med för svenska ögon den Milano bekanta Zlatan i Inter som för övrigt spelat riktigt bra under hösten av säsongen.

På denna avdelning av myGuide kommer vi göra allt för att hjälpa dig på traven för att hitta biljetter och resor till de stora fotbolls ligorna och få se ditt favoritlags matcher.

Boka fotbollsbiljetter

Till att börja med finns två stora aktörer i sverige som anordnar paketresor för fotboll. Om du funderar på att boka en fotbollsresa som paketresa så är företagen Steve Perryman och Nickes två bra aktörer som kan rekommenderas.

Big Travel

Ett annat företag som erbjuder paketresor med biljett och boende till de stora fotbolls ligorna ute i Europa är Big Travel.

Resfeber

Resfeber är en stor aktör som även tillhandahållet paketresor till fotbollsmatcher ute i europa. Här hittar du paketresor inklusive matchbiljett till fotbollsmatchen för bland annat följande lag: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United och FC Barcelona. Du hittar biljetterna under avdelningen "Evenemang".

Besök Resfeber och boka din fotbollsresa.

Steve Perryman

Steve perryman har ett stort utbud av fotbollsresor i Europa. Vill du komma undan på ett enkelt sätt så erbjuder Steve perrymans paketresor vilket gör att priserna oftast kan bli lite dyrare till skilland från om du skulle ordna allt på egen hand. Men och andra sidan så blir det en trevlig resa med allt fixat och klart så att fotbollen blir prioriterad utan att behöva fundera över transporter och hämtning av biljetter osv.

Besök Steve perryman här.

Nickes

En annan svensk sida som har fotbollsresor och paketresor till matcher ute i europa är Nickes. Hos Nickes finner besökaren många olika allternativ att välja mellan ute i Europa. Bland annat hittar du här fotbollsresor till Spanska Ligan och Engelska Premier League.

Besök Nickes här.

Senast ändrad: torsdag 29 november 2007

Boka resor och hotell

Supersaver
Travelstart

lördag 26 september 2015

MyGuide på Twitter

MyGuide på Twitter.
Följ myguideseMyGuidese Twitter.

torsdag 22 april 2010

Resnytt

MyGuide kan nu stolt presentera de sensaste resenyheterna direkt på MyGuide. Genom ett partnerprogram tillsammans med MyNewsdesk.

fredag 04 december 2009

Resa Prag

Tid att resa till vackra Prag. Här hittar du information inför din resa till Prag.

Läs mer: Resa Prag.

tisdag 06 maj 2008

Boka skidresa

Vintern närmar sig med stormsteg och skidresan lockar många. Med SAS kan du boka flyg billigt till din skidresa.

onsdag 12 december 2007

Boka fotbollsresa

Fotbollen i Europa drar in på den andra halvan av säsongen. Här hittar du information inför din fotbollsresa.

Fotbollsresa England
Fotbollsresa Spanien
Fotbollsresa Italien

söndag 09 december 2007

Blogg om resor

Besök resebloggen och få de senaste reseerbjudandena.

måndag 15 oktober 2007